Nieuws

Nieuws

Extra “winteropleiding” parachutespringen

In de winter uit een vliegtuig springen? Dat kan in de winter net zo goed als in de zomer, je trekt alleen een extra laagje kleren aan. En je haalt je lange underpants van zolder. En omdat in de winter uit een vliegtuig springen misschien wel specialer is dan in de zomer, organiseren wij dit jaar een echte winteropleiding. Niks wachten tot het april is voordat je een opleiding kunt volgen! Gewoon in december, lekker vlak voor de kerst.

Parachutespringen is afhankelijk van het weer. Omdat we niet kunnen garanderen dat je kunt springen (wat we in de zomer ook niet kunnen) hebben we voor deze opleiding een speciale Sinterkerst-aanbieding gemaakt. Voor € 399,- krijg je een volledige opleiding met alles erop en eraan. De opleiding begint op vrijdagavond en duurt tot en met de zaterdagmiddag. Als het weer het toelaat maak je die zaterdag meteen je eerste sprong. Mocht het die dag geen goed weer zijn, kan je zelf bepalen wanneer je de 5 sprongen die bij de opleidingsprijs zijn inbegrepen komt maken. Dat kan een weekend later zijn of een maandje later.

De opleiding begint op vrijdag 11 januari en gaat zaterdag 12 januari verder. Om deze opleiding door te kunnen laten gaan hanteren we een minimum van 4 deelnemers. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier. Je kunt ons ook mailen via cursus@pcmn.nl.

High over Hilversum

 
Op donderdag 20 september en op vrijdag 21 september hebben we van LVNL toestemming (onder voorbehoud van drukte ‘van het moment’) om boven Hilversum te springen van 9000ft. Heb je altijd al eens een keer willen springen bij Skydive Hilversum, dan zijn dit de dagen om dat te komen doen! Omdat we normaal 6000ft hebben gebruiken we deze dagen om eens goed los te gaan. Een greep uit de mogelijkheden:
– CF-instructie (ook voor je C)
– FS-scramble
– Canopy control (voor A en B )
– Tandemspringen

Verder kan je springen uit onze mooie TGC (een viermansexit was nog nooit zo uitdagend) en werken aan je Hilversum headdownrecord.

We springen beide dagen op ons mooie vliegveld.

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue. Je kunt je op onze facebookpagina opgeven voor het evenement en/of de barbecue. Geef even duidelijk aan waar je aan mee wil doen en of je mee eet. De kosten voor de barbecue worden gedeeld door het aantal personen dat mee eet, gemiddeld genomen een halve tot een kwart sprong.

Prijzen:
Deelnamekosten: geen
Sportsprong vanaf 9000ft: €24,-
Tandemsprong met beelden (handcam): €275,-
Opgeven voor de tandemsprong kan via het inschrijfformulier: >> klik hier

Op beide dagen springen we vanaf 10 uur tot sunset (~19:45 uur)

Fabiënne Lam (1999 – 2018)

 
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Fabiënne, lid van onze vereniging PCMN te Hilversum.

Fabiënne heeft zaterdag 9 juni 2018 bij het uitvoeren van een parachutesprong bij het Nationaal Paracentrum Teuge een harde landing gemaakt. Zij is op 10 juni 2018 aan de gevolgen hiervan overleden.

Het verdriet onder de leden van onze vereniging is groot, wij verliezen met Fabiënne een zeer geliefd clublid. Ze stond bekend als een vrolijk en zorgzaam persoon. Voor velen was zij letterlijk het zonnetje van PCMN.

Fabiënne begon in augustus 2015 op 16-jarige leeftijd met parachutespringen. Met veel enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel maakte zij haar sprongen. Wij kennen Fabiënne als een veilige en voorzichtige springster. Het is voor ons onbegrijpelijk dat dit noodlottige ongeval juist haar is overkomen.

Onze gedachten gaan uit naar haar familie, vrienden en kennissen.

De leden van Parachutisten Centrum Midden Nederland

Coupe de Maarsseveen

De Coupe de Maarsseveen staat weer voor de deur! Zaterdag 7 juli 2018 is het weer zover. Inschrijven kan tot 4 juli 2018, maar eerder is leukerder!

Schrijf jezelf en je team in via skydivehilversum.nl/coupe.